Een tropische cocktail met sinaasappelsap, ananassap, witte rum, dry orange curacao en grenadine
Thaise whisky
Thaise Bier, exclusief bier
Thaise Bier, gouden medailles toegekend
Het sap van de jonge, nog groene kokosnoot met stukjes vruchtvlees
Het sap van een rijpe kokosnoot, ijskoud geserveerd
Mango sap
Sap van gemengde vruchten
Ananas sap
4 Gangen menu (minimaal 2 personen, €38,75 per persoon)
Heerlijke kippensoep met kokosnoot en champignons
Zalige combinatie van verschillende hapjes
Kip met cashewnoten, groenten en zongedroogde chilli’s
Mals rundvlees in rode kerriesaus met groenten en kokosmelk
Specialiteit van de kok; Salade bereid met krokante jonge papaya en een pittige thaise dressing
Heerlijke mango ijs bereid met Alphonso mango’s
4 Gangen menu (minimaal 2 personen, €42,75 per persoon)
Heerlijke kippensoep met kokosnoot en champignons
Zalige combinatie van verschillende hapjes
Sappig gebakken rundvlees in oestersaus met groenten
Gebakken varkensvlees met basilicumblad en groenten
Zachte stukjes kip in groene kerriesaus met groenten en kokosmelk
Thaise salade bereid met gegrilde eend, mango en een pittige zoetzure dressing
Heerlijke mango ijs bereid met Alphonso mango’s
4 Gangen menu (minimaal 2 personen, €47,50 per persoon)
Traditionele thaise garnalen soep
Zalige combinatie van verschillende hapjes
Vis in een dikke rode curry gegarneerd met fijn gesneden citroenblad
Gebakken gamba’s bereid met knoflook en witte peper
Thaise salade bereid met gegrilde eend, mango een een pittige zoetzure dressing
Heerlijke maigo ijs bereid met Alphonso mango’s
4 Gangen menu (minimaal 2 personen, €36,50 per persoon)
Zalige groenten soep met een zachte smaak
Krokante loempia gevuld met tahoe, groenten en vermicelli
Zacht gestoofd stukjes pompoen in rode kerrie saus en groenten
Ananas gevuld met tahoe en groenten in een zoetzure saus
Specialiteit van de kok; Salade bereid met een krokante jonge papaya en een pittige thaise dressing
Heerlijke mango ijs bereid met Alphonso mango’s
Heerlijke garnalen in een krokant jasje geserveerd met een zoete pruim saus
Thaise maiskoekjes bereid met soja saus geserveerd met een zoetzure chilli saus
Gemarineerde stukjes kip geserveerd met een huisgemaakte saté saus
Krokante goudgele rolletjes gevuld met kip, groenten en vermicelli
Zachte viskoekjes bereid met exotische kruiden, citroenblad, rawwit en thaise kouseband
Mooi rond gefrituude kip met een smaakexplosie van citroengas en kruiden
Krokante loempia’s gevuld met tahoe, winterpeen, prei en vermicelli geserveerd met een zoetzure saus
Overheelijke combinatie van verschillende hapjes
min 2 personen
Traditionele thaise soep, pittig en zuur van smaak. Bereid met garnalen, champignons, oesterzwam, galanga, citroengras, verse chilli’s en koriander
Zalige groenten soep met een zachte smaak
Heerlijke zachte romige kippensoep bereid met kokosmelk, champignons, oesterzwam, galanga, citroengras, rode chilli’s en koriander
Overheelijke pittige soep met een combinatie van vis, mosselen en garnalen. Bereid met champignons, oesterzwam, galanga, citroengras, verse chilli’s en koriander
Thaise soep, pittig en zuur van smaak. Bereid met kip, champignons, oesterzwam, galanga, citroengras, verse chilli’s en koriander
Gegrilde thaise eend salade met mango en pittige thaise dressing
Specialiteit van de kok; Salade gemaakt van jonge papaya, palmsuiker, winterpeen, limoen, knoflook, pinda’s verse chilli’s, garnalen, thaise kouseband en tomaat
Heerlijk pittige salade bereid met rundvlees, ijsbergsla, komkommer, tomaat, ananas, met een pittige dressing van verse chilli’s, limoen en knoflook
Lauw warme salade met grof gehakte kip. Pittig van smaak met een variatie aan textuur
Frisse salade van komkommer, tomaat, ijsbergsla, ananas en winterpeen in een pikante dressing
Deze gerechten worden geserveerd met witte rijst
Heerlijke stukjes kipfilet bereid in thaise zoetzure saus met seizoensgroenten
Malse kipfilet gestoofd in pittige rode kerrisesaus met bamboe, courgette, thaise basilicum en gegarneerd met rijpe kokosmelk
Sappige stukjes gebakken kipfilet met cashewnoten, uien, bosuien en zongedroogde chilli’s
Malse kipfilet gestoofd in pittige groene kerriesaus met thiase aubergines, bamboe, courgette, thaise kouseband en gegarneerd met rijpe kokosmelk
Zalige stukjes kipfilet met zoete basilicum, verse chilli’s, bamboe, thaise kouseband en courgette
Malse stukjes kipfilet met zoete basilicum, verse chilli’s, bamboe, thaise kouseband en courgette
Zalige zachte stukjes kip in licht gezoete romige curry, bereid met stukjes aardappel en pinda's. afgemaakt met kokosmelk en koriander
Deze gerechten worden geserveerd met witte rijst
Sappig gebakken rundvlees in oestersaus met champignons, broccoli en ui
Zacht gebakken rundvlees met zoete basilicum, verse chilli’s, bamboe, thaise kouseband en courgette
Sappig gebakken rundvless in een pittige rode kerriesaus, verse rode pepers, bamboe, courgette en thaise basilicum
Zacht gestoofde rundvlees in pittige rode kerriesaus met bamboe, courgette, thaise basilicum en gegarneerd met rijpe kokosmelk
Zacht gestoofde rundvlees in pittige groene kerriesaus met thaise aubergine, bamboe, courgette, thaise kouseband en rijpe kokosmelk
Zalige stukjes rundvlees in een licht gezoete romige curry, bereid met aardappel en pinda, afgemaakt met kokosmelk en koriander
Malse rundvlees met knoflook en witte peper geserveerd op een bedje van knapperige witte kool en winterpeen
Deze gerechten worden gereserveerd met witte rijst
Heerlijke gemengde schotel met vis, garnalen, inktvis, mosselen, kip, rundvlees, pepers en groenten in een dikke rode kerrie saus met kokosmelk
Overheerlijke combinatie van malse stukjes kip, rundvlees en varkensvlees in een thaise zoetzure saus met seizoensgroenten geserveerd in een ananas
Gebakken garnalen in pittige rode kerriesaus met kokosmelk, citroenbladeren en tamarinde geserveerd op fijngesneden kool
Zalig gegrilde eend in een rode kerriesaus bereid met ananas, lychee, groene druiven, thaise aubergine en thaise basilicum
Specialiteit van het huis; balletjes van kipgehakt met thaise kruiden in een zachte rode curry, kokosmelk en groenten
Deze gerechten worden geserveerd met witte rijst
Krokant gebakken vis bereid in een pittige rode kerriesaus, citroenblad en thaise basilicum gegarneerd met rijpe kokosmelk en koriander
Krokant gebakken visfilet met zoete basilicum, verse chilli’s, bamboe, thaise kouseband en courgette
Krokant gebakken visfilet overgoten met een zoetzure tamrindesaus met seizoensgroenten
Overheerlijke stukjes visfilet bereid in een pittige groenen kerriesaus met thaise groenten, bamboe en courgette gegarneerd met rijpe kokosmelk
Gebakken gamba’s bereid met knoflook en witte peper geserveerd op een bedje van knapperige witte kool en winterpeen
Heerlijke gebakken garnalen met zoete basilicum, verse chilli’s, bamboe, thaise kouseband en courgette
Zalig gebakken garnalen overgoten met een zoetzure saus met seizoensgroenten
Deze gerechten worden geserveerd met witte rijst
Licht gebakken tahoe overgoten met een zoetzure saus met seizoensgroenten
Licht gebakken tahoe bereid in een rode kerriesaus met bamboe en courgette
Zachte stukjes tahoe bereid in een pittige groene kerriesaus met thaise groenten, bamboe en courgette gegarneerd met kokosmelk
Lekkere stukjes gebakken tahoe met zoete basilicum, verse chilli’s, bamboe en courgette
Zacht gestoofde stukjes pompoen bereid in een rode kerriesaus met zoete basilicum
Heerlijke gewokte gemengde groenten bereid in een lichte saus
Gebakken rijst met malse stukjes kip, ei, broccoli, lente ui en tomaat
Gebakken rijst met garnalen, ei, broccoli, lente ui en tomaat
Op een authentieke manier bereid; zeer bekende bami met garnalen, kip, pinda’s, ei en lente ui
Bami bereid met malse stukjes kip, groenten, ei, lente ui en winterpeen
Al onze wijnen zijn speciaal geselecteerd voor de thaise cuisine
Frisse aroma’s van witte bloemetjes, licht gekruid
Aangenaam zoet en zuiver van smaak
Sappig, fonkelend en zeer elegante wijn
Romige zachte wijn met hinten van exotisch fruit, met een lange afdronk
Al onze wijnen zijn speciaal geselecteerd voor de thaise cuisine
Sappig, fruitig en zacht van smaak
Zwoel, warm en rond karakter. Vol van smaak en mooi in balans
Zalige paarsrode kleur met kruidige, rijpe pruimen en zwarte bessen in de geur, door de rijping op eikenhout krijgt de wijn indrukken van koffie en karamel
Al onze wijnen zijn speciaal geselecteerd voor de thaise cuisine
Levendig boeket, fris met aroma’s van kleine rode vruchten en wilde bloemen. Afdronk is droog met een vettigheid en is rond in je mond
Prachtig bleek roze glas wijn met indrukken van perzik, aardbei, framboos en lychee. Rond in de mond met een mooie verfrissing en prettige zuren van rood fruit
Heerlijke champagne met een subtiele smaak die zich onderscheid met aroma’s van witte bloesem
Al onze wijnen zijn speciaal geselecteerd voor de thaise cuisine
De meest opvallende van de Elzaswijnen met bijzondere, bijna geparfurmeerde aroma’s
Knisperende fruitige wijn met lange finale
Mooie lichtgele kleur en aroma’s van zuidvruchten en exotisch fruit met tonen van citrus. Mooie ronde wijn met volume en levendighei
Al onze wijnen zijn speciaal geselecteerd voor de thaise cuisine
Intense aroma’s van cassis, aardbeien, zwarte kersen confiture en chocolade
Zeer mooi hout gerijpte rode Rioja, 100 procent tempranillo, uitstekende blanans, zachte tannines en een lange afdronk
Diep robijnrode kleur met intense en elegante smaken van pruimen, mokka en gekonfijte vijgen en een vleugje cacao. Mooi balans en fluweelzacht
Copyright © 2022 Mahanakorn - All Rights Reserved.